Trabzonspor’un borçu 5 milyara aştı.

Trabzonspor’un borçu 5 milyara aştı.

Bilindiği üzere 2 Mart 2024 tarihinde Trabzonspor camiasına yaraşır olgunluk ile centilmenlik içerisinde tamamlanan Divan Genel Kurul üyelerin büyük çoğunluğu bizleri göreve layık gördüler. 

İlk teşekkürümü, 1993 yılında, yedek üye olarak başlayan yöneticilik hayatımda bana katkı sağlayanlara,

İkinci teşekkürümü, dün ve bugün bize teveccüh gösteren Genel kurul üyelerimize,

Üçüncü teşekkürümü ise Denetim kurulu başkanlığım sürecince birlikte çalıştığım Başkan Kenan Atalay'a Başkan vekili İsmet Keskin’e, Genel Sekreter Özkan Öztürk’e, Salih Aladağ’a, Ekrem Ayhan Kuleyin’ e, Ünal Özcan Özmenoğlu’na, Sabri Murat Çavga’ya, Ömer Faruk Altuntaş’a, Osman  Coraya, Muhammed Zeki Paşaoğlu’na, Mehmet Tomruk’a ve Adil Seyfi Kocabaş’a, Halük Aliyazıcıoğlu yapıyorum. 
 

Değerli Kamuoyu;
 
Sizlerin büyük desteği ile Denetim Kurul başkanlığına, aralıksız hizmetimin 16. yılımı doldurduğum şu günlerde Divan kurulu Başkanlığına getirilmem nedeniyle Denetim Kurulu başkanlığı görevimin son durağına gelmiş bulunuyorum. 

Geçen bu süreçte önceliğim, Trabzonspor’u en iyi şekilde temsil ve hizmet etmek için var gücümle çalışmak olmuştur.

Dönüp geçmişe baktıkça görüyoruz ki görevi devir aldığımız günlerde sunulan raporlara göre çok daha dikkat çekici ve uyarıcı, raporlar sunmuşuz. Bu yüzden son derece huzurlu ve gururluyum.

Çok kıymetli Trabzonsporlular 

Hiç ara vermeden 16 yıllık hizmetim esnasında bana göstermiş olduğunuz teveccüh, duyduğunuz güven, hissettirdiğiniz sevgi ve saygı için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.

DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI


Görev süremiz boyunca, Tüzüğümüzde belirtilen sürelerde yaptığımız Denetimlerde, idari ve mali, yönüyle eksik, hatalı ya da mevzuata aykırı bulduğumuz işlemleri zamanında raporlayıp Genel Kurullara sunarak üyelerimizi bilgilendirdik.

“Zira biz bu kulübü sokakta bulmadık, kuran ve yaşatanlardan miras değil emanet aldık.” 
Bu nedenle yarın büyük veballere ortak olmamak için raporlarımızla üyeleri uyarıp sorumluluğumuzu yerine getirdik.

Bunun içinde her seçimli Genel Kurul öncesi Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediğimiz Basın toplantısıyla Spor Kamuoyunu ve yeni seçilecek Yönetim kurullarını önceden bilgilendirdik ve gidişatı camianın önüne koyarak üyeleri uyardık.  
Bu basın toplantılarında kulübün mali olarak borçlarını, gelirlerini, giderlerini ve idari durumunu camiaya yansıtmak bir yana, kurumun hayati devamlılığı ile alakalı çözüm önerileri sunduğumuz raporlarımızı tam bir ibret belgesi olarak açıkladık. 


Mevzuat ’ta yazılı “Son Söz Genel Kurul Üyelerinindir” İlkesi gereği Genel Kurula sunulan raporları değerlendirmek değerli Genel Kurul üyelerinin bileceği iş olup son görevi yapmakta onlara aittir.

Saygı Değer üyelerimiz;


Divan Başkanlığı yolculuğumuzda da bizleri destekleyeceğinizi yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum.

Bunca yıldır beni desteklediğiniz gibi, Denetim Kurul başkanlığımı devretmekten büyük mutluluk ve onur duyduğum, Sevgili İsmet Kesinkini en iyi biçimde destekleyeceğinizi ve yalnız bırakmayacağınıza yürekten inanıyorum.

Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2024, 22:34

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER