Vali Aziz Yıldırım ve Eşi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Yedinci Geleneksel Hamsi Şöleni Programına Katıldı.

Vali Aziz Yıldırım ve Eşi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlenen Yedinci Geleneksel Hamsi Şöleni Programına Katıldı.

Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engeliler Günü etkinlikleri dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizasyonunda düzenlenen Yedinci Geleneksel Hamsi Şöleni programına katıldı. 


Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra eşi Güllühan Yıldırım, Vali Yardımcısı Hacı Osman Hökelek,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Sahil Güvenlik Karadeniz Grup Komutanı Binbaşı Aytaç Bayırlı,  Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Seha Sağlam, Kurum Amirleri, özel gereksinimli bireyler ve aileleri katıldı. 


Buradaki konuşmasında Vali Aziz Yıldırım, “Geçen haftadan başlayarak Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çeşitli etkinliklerle bir araya geliyoruz. Bugün de burada yine bir etkinlik için bir aradayız. Özel gereksinime sahip yavrularımız, bireylerimiz bizlere emanet. Daha önceden ailelerimiz evlatları ile rahat bir şekilde sosyal hayatın içine çok fazla katılma şansı bulamıyorlardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu konunun üzerine titizlikle gitmesi üzerine çok güzel mesafeler kaydedilmiştir. Uzman personellerimiz ve kurumlarımızla birlikte ailelerimizin biraz olsun yüklerini almaya onları rahatlatmaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki bu süreçler ileriki zamanlarda daha iyi bir noktaya gelecek. Şu an kullanılan tesisler daha güzel hizmetler vermeye başlayacak ve sayı olarak daha da çoğalacak. Bugün burada toplanmamıza vesile olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 


Etkinlik özel gereksinimli bireylerin renkli gösterileri ile son buldu.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER