Vali Aziz Yıldırım Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezindeki Polis Adayı Öğrencilerle İftar Yaptı

Vali Aziz Yıldırım Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezindeki Polis Adayı Öğrencilerle İftar Yaptı

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezini ziyaret ederek polis adayı öğrencilerle iftar yaptı.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Yemekhanesinde gerçekleştirilen iftar programında Vali Yıldırım’a, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Vali Yardımcıları Ali Yılmaz, Hacı Osman Hökelekli, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Trabzon Şehit Meriç Alemdar Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Sayın Doç. Dr. Taner Bora, İl Müftüsü Selami Aydın ve ilgililer eşlik etti.

Polislik mesleğinin kutsal bir görev olduğunu ifade eden Vali Aziz Yıldırım, "Polislik vatandaşın huzurunu ve güvenini temin etmekte önemli bir unsurdur. Suç ve suçlulara mücadelede iç güvenlik birimlerimizin yeri ve önemi çok büyüktür. İşte burada alacağınız eğitim sayesinde görev alacağınız yerlerde bu millete hizmet edeceksiniz. Teşkilata güç vereceksiniz, sizden sonra gelecek olanlara da örnek olacaksınız. Eğitimlerinizin dolu dolu geçmesini diliyorum. Sizlere guveniyoruz. Başarılar diliyor Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum." dedi.

Vali Yıldırım, Emniyet Genel Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu atış yarışmasında Türkiye 5. Olan Komiser Tolgahan Kazaz'ı tebrik edip plakini verdi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER