CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez Kadın Voleybol Takımı ile sahaya indi.

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez Kadın Voleybol Takımı ile sahaya indi.

CHP Trabzon Milletvekili Suiçmez
Kadın Voleybol Takımı ile sahaya indi.

TVF Kadınlar 2. Ligi’nde mücadele eden Bordo Mavi 61 Spor Kulübü Kadın Voleybol takımı Yomra’da yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.

Bordo Mavili Sultanlar Yomra Cimnastik Salonu’nda yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir tempoda hazırlanan Sultanlar’ın idmanına CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, CHP Yomra İlçe Başkanı Erol Haydar Pekşen de katıldı.
Milletvekili Av. Sibel Suiçmez takımla bir süre sohbet ettikten sonra sahaya çıkarak karşılıklı voleybol oynadı. Okul yıllarında voleybol oynadığını belirten Suiçmez, “Ben de okul yıllarında voleybol oynadım. Bugün burada bu sporcularımızla tekrar voleybol sahasına çıkıp topa vurmak beni çok mutlu etti. Voleybolcularımızın bu sporu yaparak ilçemizin ve Trabzonumuzun ismini her yerde duyuruyorlar.  Bu yıl da hedefleri birinci lig. Hepsinin gözlerinde gelecek görüyorum. Çok azimli ve gayretliler. Kadınlar hayatın her alanında yer aldıkça geleceğe daha umutla bakacağız. Sadece A takım değil alt yapı oyuncuları da var. Okul çağındaki çocukların burada spor yapması gibi güzel bir şey yok. Bu konuda spora gönül vermiş Bordo Mavi 61 Spor Kulübümüzün değerli Başkanı Selahattin Baba ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bu spora gönül vererek yapılan çalışmaları takdire şayandır. Sultanlarımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Biz milletvekili ve Sibel Ablaları olarak üzerimize düşen her konuda destek vermeye hazırız” dedi.
Kulüp Başkanı Selahattin Baba ise, “Bu yıl maçlarımız Yomramızda oynayacak olmamız bizim için büyük bir avantaj. Hedefimizin birinci lig. Bu hedef için hem voleybolcularımız hem de yönetim kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Sayın Sibel Suiçmez’e nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER