BAŞKAN ZORLUOĞLU TÜGVA YAZ OKULU KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ZORLUOĞLU TÜGVA YAZ OKULU KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN ZORLUOĞLU TÜGVA YAZ OKULU KAPANIŞ TÖRENİNE KATILDI
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen yaz okulları için kapanış töreni düzenlendi. Törene katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “TÜGVA başta olmak üzere, benzer sivil toplum kuruluşlarımızın çocuklarımıza ve gençlerimize dönük faaliyetlerini çok önemli buluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince bu etkinliklere destek veriyoruz” dedi.
 
TÜGVA ve Trabzon Büyükşehir Belediyesince ortaklaşa düzenlenen yaz okulları, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle kapandı. Coşkunun hâkim olduğu törene Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başta olmak üzere, TÜGVA Trabzon Temsilcisi Hakan Özgören, Ortahisar Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Memursen Trabzon İl Başkanı Mehmet Kara, İl Sağlık Müdürü Haklan Usta, İl Müftüsü Selami Aydın ile birlikte yaz spor okullarında eğitim gören çok sayıda öğrenci ve velisi katıldı.
 
ÇOK GÜZEL GÖRÜNÜYORSUNUZ
Salonda bulunan öğrencilere “Çok güzel görünüyorsunuz. Sizleri çok seviyoruz” diye seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Birkaç ay önce TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci Bey ile birlikte Ortahisar Millet Bahçesinde yaz okullarının açılışını yaptık. Trabzon’un birçok ilçesinden çok sayıda evladımızın katılımıyla çok güzel bir açılış yaptık. Geriye baktığımızda geçen sürede çok güzel etkinlikler yapıldığını memnuniyetle müşahede etmiş olduk” dedi.
 
ELİMİZDEN GELDİĞİNCE DESTEK VERİYORUZ
TÜGVA’nın gerek bugüne kadar sürdürdüğü eğitim-öğretim çalışmaları, gerekse kültür, sanat ve spor faaliyetleriyle çok önemli görevler ifa eden bir sivil toplum kuruluşu olduğunu dile getiren Başkan Zorluoğlu,  “Yaz okulları kapsamında her türlü sportif, kültürel, bilimsel aktivite yapıldı. Diğer yandan da bizleri biz yapan, bizi diğerlerinden ayıran değerlerimizi hocalarımız marifetiyle siz sevgili evlatlarımıza aktarmaya çalıştık. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyorum. TÜGVA başta olmak üzere, benzer sivil toplum kuruluşlarımızın çocuklarımıza ve gençlerimize dönük faaliyetlerini çok önemli buluyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden geldiğince bu etkinliklere destek veriyoruz. Bizimle birlikte Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz, Müftülüğümüz ve Memursen İl Başkanlığımız ve daha birçok kurum ve kuruluş bu güzel etkinliklere destek verdi. Hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE  ÖDÜL VERİLDİ 
Konuşmaların tamamlanmasının ardından İl Müftüsü Selami Aydın dua programı gerçekleştirdi. Tören; yaz okullarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER