BAŞKAN ZORLUOĞLU İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZORLUOĞLU İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN ZORLUOĞLU İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde görmek amacıyla ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Hemen her gün ilçeleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, bugün Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerine giderek sorunları dinledi, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleriyle halkın talep ve sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor. Trabzon’un 18 ilçesini dönüşümlü olarak birçok kez ziyaret eden Başkan Zorluoğlu, bugününü Dernekpazarı ve Çaykara ilçelerinde geçirdi. Gittiği her yerde büyük ilgi gören Başkan Zorluoğlu'na temasları sırasında Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Karaoğlu ve Ersin Akyol, TİSKİ Genel Müdür Yardımcısı Muhammet Mazlum ile ilgili daire başkanları eşlik etti.
 
MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel ve Dernekpazarı Belediye Başkanı Mehmet Aşık’a ziyarette bulunan Başkan Zorluoğlu, ilçede yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Daha sonra Dernekpazarı’na bağlı mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yapan Başkan Zorluoğlu, sorunları birinci ağızdan dinleyerek, talep ve şikâyetlerle ilgili ekibine talimat verdi.
 
YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ
Muhtarlarla bir arada olmaktan ve gösterilen misafirperverlikten memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “18 ilçemizde bulunan 715 mahallemizdeki muhtarlarımızla yol arkadaşlığı yapmaktayız. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek, sorunların çözümü noktasında istişarede bulunuyoruz. Trabzon’un doğusundan batısına tüm ilçelerimize eşit hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.
 
TİSKİ ÇALIŞMALARI İLE İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Tüm ilçelerde olduğu gibi Dernekpazarı’nda da TİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından önemli çalışmalar yapıldığını belirten Başkan Zorluoğlu, “2019-2023 yılları arasında Dernekpazarı’nda 35 kilometre içme suyu hattı yapımı gerçekleştirdik. İçme suyu çalışmaları neticesinde zarar görmüş 1776 metrekare asfalt ve 165 metrekare beton yol tamiratı ile 155 adet depo temizliği yapılmıştır. 2021 yılında tamamlanan ‘Muhtelif Hacimlerde İçme Suyu depoları İnşaatı’ işi kapsamında Dernekpazarı’nda 1 adet depo inşaatı yapılmıştır. Yapımı devam eden ‘Muhtelif Hacimlerde İçme Suyu Depoları Yapım İşi’ kapsamında Gülen Mahallesi’nde 1 adet deponun ve 1 adet maslağın yapım çalışmaları devam etmektedir. Ayrıca bu iş kapsamında Yenicami Mahallesi’nde 1 adet su alma yapısı ve Taşçılar Mahallesi’ne yapılıp Dernekpazarı’nın muhtelif mahallelerine hizmet edecek 1 adet kaptaj yapılacaktır. Yapımı devam eden ‘Muhtelif İlçelerde Bulanıklık Ölçer ve Arıtma Kollektörü ile Tesislerin Rehabilite Edilmesi İşi’ kapsamında Dernekpazarı ilçesi Yenicami, Güney, Kondu ve Merkez mahallelerine hizmet edecek 1 adet ‘Bulanıklık Ölçer’ takılacaktır. Ayrıca Gülen Mahallesi’nde yapımı süren deponun içerisine de 1 adet bulanıklık ölçer takılacaktır” şeklinde konuştu.
 
GÖSTERİLEN İLGİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu’na açıklamalarının ardından teşekkür eden muhtarlar, “Siz göreve geldikten sonra ulaşılabilir bir belediye yönetimi ile karşılaştık. Aradığımızda telefonlarımıza cevap veriyorlar ya da geri dönüş yapıyorlar. Birçok alanda hizmet aldık. Eksikliklerimiz noktasında da gerekli dilekçelerimizi veriyoruz. Yatırım planına işleniyor. Bazı acil ihtiyaçlarımız olduğunda da ekibiniz yardımcı olmak için uğraş veriyor. Başta siz olmak üzere huzurunuzda ekibinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.
 
GENÇ ÇİFTİN NİKÂHINI KIYDI
Başkan Zorluoğlu ziyareti sırasında evlenmek üzere olan genç çifte de sürpriz yaptı. Ebru Akbulut ve Hamza Akyüz çiftinin nikâhını kıyan Başkan Zorluoğlu, genç çiftin hediyesini takdim ederek mutluluklar diledi.
 
DERNEKPAZARI TAKSİ DURAĞININ YENİLENMESİ SÖZÜ VERDİ
Başkan Zorluoğlu daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi. Dernekpazarı taksi durağı yetkilileri durak binalarının yenilenmesini isterken, Başkan Zorluoğlu çalışmaların başlatılması için ekibine talimat verdi.
 
BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER
Başkan Zorluoğlu Dernekpazarı’nın ardından Çaykara ilçesine giderek Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. Esnaf ve vatandaşlar, belli aralıklarla ilçelerini ziyaret ettiği ve sorunları bizzat yerinde gördüğü için  Başkan Zorluoğlu’na teşekkür ettiler.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER