BAŞKAN EKİM ‘İLK GÜNKİ AZİMLE ÇALIŞIYORUZ’

BAŞKAN EKİM ‘İLK GÜNKİ AZİMLE ÇALIŞIYORUZ’

BAŞKAN EKİM ‘İLK GÜNKİ AZİMLE ÇALIŞIYORUZ’

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat’ın batı kısmındaki mahallelerde yapılan, devam eden ve yapılması gereken işleri tek tek inceledi. 

Akçaabat’ın batı kısmında kalan Mersin ve Akçakale Mahallelerini ziyaret eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde görerek gerekli talimatları verdi.

İncelemelerin ardından mahalle erbabıyla hasbihal eden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmak ve sorunları yerinde tespit etmek amacıyla bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi. Akçaabat’ın batı kısmından başlayarak şehre bağlı tüm mahalleleri belirli periyotlarlaziyaret edeceğini dile getiren Başkan Ekim, “Mahalle ziyaretlerimizle birlikte buralarda yapılan işleri ve yapılmakta olan işleri inceledik. Mersin ve Akçakale Mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledik. Vatandaşlarımıza daha etkin bir şekilde yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz.  Ortak akılla çözüm yolları üretiyoruz. Yerel yönetimde daha etkin ve verimli adımlar atma gayretindeyiz. İmkanlarımız dahilinde ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli çalışmaları yapıyoruz. Akçaabat’ımız bizim sevdamızdır; Akçaabatlılarımız da gönlümüzün baş tacıdır. Gece gündüz, yaz kış şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz. Durmuyoruz; yorulmuyoruz. El ele, omuz omuza tek yumruk olup şehrimizi daha da ileri noktalara taşıyacağız. Akçaabat’ımız layık olduğu güzellikte herkesin gıpta edeceği modern, ferah ve çevreyle barışık bir kent olacak.” Dedi. 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in mahalle ziyaretleri periyodik olarak devam edecek. 

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER