Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!

Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma!

Vehbi Koç’tan Maçka’ya çıkarma! 

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Maçka İlçesinde esnaf ve vatandaşları selamlayarak sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. 


İlçe ziyaretlerine ara vermeden devam eden Trabzon Milletvekili Vehbi Koç Maçka pazar yerinde esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ayağındaki prangaları kırarak tüm engellemelere rağmen bu yüz yıla damga vuracağını ifade eden Milletvekili Vehbi Koç “Günübirlik meselelerle ülkemizin geleceğini karanlık gösterme hevesine düşenler 21 yıldır olduğu gibi yine hüsrana uğrayacaklar. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kabuğunu kırmış ve önümüzdeki süreci Türkiye Yüzyılı’na dönüştürecek imkan ve kapasiteye sahiptir. Tüm zorluklardan güçlenerek çıkacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Liderimize ve devletimize güvenin, herkes müsterih olsun.”şeklinde konuştu. 


Maçka Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Aydın ile Maçka Ziraat Odası Başkanı Ogün Oğuz’u da ziyaret eden Milletvekili Vehbi Koç “Şehrimizde faaliyet gösteren bütün sivil toplum kuruluşlarımızla daima iletişim halinde olacağız. Sivil toplum kuruluşları sorunların çözümünde ve şehrimizin gelişmesinde önemli bir köprü görevi üstlenmektedir. Bizler sivil toplumu ve onlardan gelen talepleri önemsiyoruz.”dedi. 

Program yaptığı ilçelerde AK Parti’de yöneticilik yapan isimlerle görüşmeyi de ihmal etmeyen Milletvekili Vehbi Koç AK Parti’ye büyük hizmetleri olan önceki dönem AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Erol Tosun ve önceki dönem Maçka İlçe Başkanı Hasan Seyyar’ı da iş yerlerinde ziyaret etti.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER