Artvin Ticaret ve Sanayi Odası (ARTSO) heyeti, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek ortak yürütülecek çeşitli projeler konusunda istişarede bulundu.
Artvin TSO Yönetim Kurulu Başkanı Seçkin Kurt, Artvin TSO Meclis Başkanı İrfan Yıldırım, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, TTSO’yu ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi, yönetim kurulu ve meclis başkanlık divanı üyeleriyle görüştü.
ARTSO Başkanı Seçkin Kurt, başta turizm olmak üzere TTSO ile ortak çalışmalar yürütme isteğinde olduklarını vurgulayarak, “TTSO her zaman yanımızda oldu ve olmaya da devam edecek. Hem odanın hem de üyelerinin tecrübelerinden yararlanmak bizim için büyük kazanç” dedi.
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, her projede bölgesel düşünmeye gayret gösterdiklerini vurgulayarak şunları söyledi:
“Artvin TSO ile de birçok projede iş birliği yaptık ve bundan sonra da yapmaya devam etmeyi istiyoruz. Artvin endemik bitki örtüsü bakımından çok zengin bir potansiyele sahip ve bunun değerlendirilmesi için yapılacak çalışmalara destek olabiliriz. Doğal güzellikleriyle zaten turizmde önemli bir seviyede. Bunun daha da ileriye taşınması için yapılacak çalışmalara destek vermek istiyoruz. Turizmde bölgesel tanıtımın önemine inanıyoruz. Turizm harici diğer sektör fuarlarına da birlikte katılabiliriz. Somon da Artvin’de üretimi her geçen gün artan önemli bir ihraç ürünü haline geldi. Trabzon’un bu konudaki tecrübesinden firmaların yararlanmasını isteriz. Hazırlık çalışmalarını sürdürdüğümüz bölgesel sağlık turizmi projesine Artvin’deki sektör temsilcilerinin de katılımını bekliyoruz. Proje ofisimiz bölgemizdeki tüm odalarımıza katkı sunmaya hazır. İki şehrin turizm acentelerini ve turizm sektör temsilcilerini önümüzdeki günlerde bir araya getirmeyi planlıyoruz” dedi.
TTSO ve ARTSO heyetleri arasında ayrıca projelerin ve ortak çalışmaların değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.
Artvin TSO heyeti ile iş birliği konuları görüşüldü

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
BAŞKAN KAYA: ORTAHİSAR TOPLANMA MERKEZİNE DÖNDÜ!
2
Reeder Samsunspor maçı hazırlıklarımız devam...
3
SAVAŞ MAĞDURU UKRAYNALI ÇOCUKLARA TRABZON MORALİ
4
Genel başkan Ağıralioğlu trabzon’da
5
KCT 1461 U19 Türkiye Şampiyonası’na galibiyetle...
6
Özsalih Başkanlığı aday
7
Prof.Dr. Gültekin ''Kar suları ağır...
8
Ahmetcan geri mi geliyor
9
Tekke Karadeniz derbisini kazanmak istiyor
10
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın’dan...
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER