ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN
     Annelerimiz; varoluş sebebimiz, bizleri dünyaya getiren, besleyip büyüten, bugünlere gelmemize sağlayan, bizi biz yapan muhteşem varlıklar..Anneler; hayatının her anında ve alanında, her zaman emekçidir. En büyük emeği de; insan dünyaya getirip, yetiştirmektir.
     Bir anne için Evladı tam olarak şudur; “Evladın senin, Korktuğun gözünden sakındığın, Canının en tatlı yeri, Baktığın gözün, Tuttuğun ellerin, Yürüdüğün ayakların, Yemeğin, Suyun, Nefesin, Herşeyin, Ona gelmesin, tüm acılar bana gelsin dediğin tek varlıktır.”
     Bir Evlat için de Annesi tam olarak şudur; “Anneniz hayattaysa ve şu anda yanı başınızda, karşınızda oturuyorsa, inanın oturduğunuz yer tam olarak Cennettir.”
     Her çocuğun annesi, O’nun en büyük kahramanı, her anne de kendi hikayesinin kahramanıdır. Annelerin sadece bir gün değil hergün değer görmeleri ümidiyle, Anneler gününe dair hayat felsefeniz; yaşamınız boyunca “Hergün Anneler Günü Olsun.”
     Bugün Anneler Günü…Ailesine, evlatlarına annelik yapan, merhameti ile başkalarına annelik yapan, tüm canlılara, Sokak hayvanlarına, çiçeklere annelik yapan herkesin, “Anneler Günü kutlu olsun.” Ebediyete göç etmiş tüm annelerin mekanları cennet olsun.
TRABZONSPOR KADIN KOMİSYONU BAŞKANI
MİMAR HATİCE ÖZTÜRK

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2024, 16:41

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER