Ne Var Ne Yok!!!

Ne Var Ne Yok!!!

Ne Var,Ne Yok.                      

     Ataman Encümende yok          

 AK PARTİ Diyarbakır milletvekili Suna Kepoğlu oğlu ataman milletvekili olduğu için eşi Atilla Ataman meclis üyesi olamıyor,MHP Şalpazarı encümen ilk sıraya Ahmet yüksel gülay’ı koydu.      

                 ——————————————— Şalpazarı belediyesi.  

Şalpazarı belediye başkanı refik kurukız’ın işi bu sefer işi çok zor eski başkan yardımcısı Faruk Beldüz İYİ Parti belediye başkan adayı ve Milletvekili Yavuz Aydın Şalpazarı’nı almakta kararlıyız diyor.                              ———————————————

Dr.Atilla Yılmaz.                          

Fatih devlet hastanesi eski başhekimi Dr.Atilla Yılmaz  CHP’nin Beylikdüzü Belediye başkanı Mehmet Murat Çalık’ın. encümen  listesinde ilk sırada yer aldı.    
——————————————

Göktaş ve Dinçer.                      

Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Dinçer ve Fatih Göktaş Yeni dönemde encümen listesine giremediler yerlerine Zeki kavanoz ve Yavuz Şanver yer aldı Ergin Aydın’ın seçilmesi durumunda bu ikili Belediye başkan yardımcısı olarak görev yapacaklarmış.  

———————————————

Zorlu ve Özdemir.                        
CHPnin Ortahisar belediye başkan adayı Ahmet Kaya Trabzon belediyesi eski başkan yardımcısı deniz müsteşarlığı eski bölge müdürü alpaslan Özdemir ve Cüneyt Zorlu’ya encümende yer verdi Ahmet Kaya’nın seçilmesi durumunda Alpaslan Özdemir ve Cüneyt Zorlu Başkan Yardımcıları olarak görev yapacaklarmış.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER