Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo- mavili kulübe devlet kurumlarından para aktarıldığı yönündeki iddialara sert tepki gösterdi.
Doğan, kulübün herhangi bir devlet kurumundan bu yönde bir ödeme almadığını belirterek iddiaları "ahlaksızca, terbiyesizce bir yalan" sözleriyle değerlendirdi.
"Bizim böyle aldığımız 1 TL para yoktur. Bununla ilgili kimse bir belge ortaya koyamaz." diyen Doğan, Trabzonspor'un bu şekilde gündeme getirilmesine de tepki gösterdi.
Başkan Doğan ayrıca kombine satışlarına dikkat çekerek, 25 bin kombineye ulaşıldığında Mohamed Salah'ın maliyetinin önemli bir bölümünün karşılanacağını ifade etti.
Doğan, tarafta
ra da çağrıda bulunarak:
"İmkânı olanlar kombine alsın, imkânı olanlar forma alsın. Benim tek güvendiğim kendi camiamdır." dedi.