Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187. Yılı Kutlu Olsun!

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187. Yılı Kutlu Olsun!

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187. Yılı Kutlu Olsun!

Kadın Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Hatice Bahar Özgüvenç ve Kadın Futbol Takımı oyuncularımız, Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Trabzon İl Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Trabzon İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın ve jandarma personeliyle bir araya gelen teknik ekibimiz ile futbolcularımız, komutanlık binasını gezerek bilgiler aldı. 

Samimi bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın tarafından teknik ekibimize ve oyuncularımıza çeşitli hediyeler takdim edilirken, Teknik Direktörümüz Hatice Bahar Özgüvenç de günün anısına Tuğgeneral Bahittin Murat Yakın’a kulübümüzün formasını hediye etti.

Ziyaret, jandarmanın özel olarak eğittiği görev köpeklerinin gerçekleştirdiği gösterinin ilgiyle takip edilmesinin ardından çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

Türk Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, ülkemizin huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan tüm jandarma personeline teşekkür ediyoruz.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER