ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT KANDİLİNDE SİMİT VE LOKMA İKRAMI

ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT KANDİLİNDE SİMİT VE LOKMA İKRAMI

ORTAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN MEVLİT KANDİLİNDE SİMİT VE LOKMA İKRAMI
Ortahisar Belediyesi, Mevlit Kandilinin manevi atmosferini yaşatmak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirmek için ilçe genelindeki 12 camide, vatandaşlara kandil simidi ve lokma ikramında bulundu.
Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen programda, Erdoğdu Merkez Camii, Bahçecik Fatih Küçük Camii, Gözaçan Camii, Çağlayan Merkez Camii, Mısırlı Camii, Hayali Camii, Fatih Merkez Camii, Gülbaharhatun Camii, İskenderpaşa Camii ve Toskoy Camiinde kandil simidi, Hanife Hatun Camii ve Ertuğrul Gazi Camiinde ise kandil simidi ve lokma ikramı gerçekleştirildi. 
Belediye Başkanı Ahmet Kaya’nın sevgi ve selamlarını ileten ekipler, vatandaşların kandilini kutladı. Duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, ikramlar için Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 

BAŞKAN KAYA: “İSLAM ALEMİNİN MEVLİT KANDİLİNİ KUTLUYORUM”
Kandil gecelerinin birlik ve beraberliği pekiştiren, kardeşlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel zamanlar olduğunu belirten Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, “Ortahisar’ımızda hemşerilerimizle birlikte kandilin bereketini ve paylaşmanın güzelliğini hep birlikte yaşadık. Başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere; tüm İslam âlemine sağlık, huzur, kardeşlik ve bereket getirmesi temennisiyle, vatandaşlarımızın kandilini kutluyorum. Bu özel gecelerde hemşerilerimizle bir arada olmaya, paylaşma ve dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz” dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.