Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi olarak, Arsin Işıklı Mahallesi ve Maçka Gürgen Ağaç Mahallesi'nde düzenlenen anma programlarına katılarak aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla andık.
Arsin Işıklı Mahallesi'nde, Şehit Jandarma Er Fahrettin Sarı'nın şehadetinin sene-i devriyesi dolayısıyla kabri başında düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim tilaveti okunmuş, dualar edilmiş ve şehidimiz rahmetle yâd edilmiştir.
Aynı gün Maçka Gürgen Ağaç Mahallesi'nde gerçekleştirilen anma programında ise Şehit Hava Üsteğmen Nurettin Doğan, Şehit Astsubay Başçavuş Halit Avcı, Şehit Polis Memuru Kadir Miraç Özcan, Şehit Polis Memuru Bekir Özcan, Şehit Mühendis Utku Dinçer, Şehit Uzman Çavuş Osman Özsoy ve tüm kahraman şehitlerimiz dualarla anılmıştır.
Programlarda, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın hatıraları yaşatılırken, şehitlerimizin bizlere bıraktığı kutsal emanetlere sahip çıkmanın önemi bir kez daha vurgulanmıştır.
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan yaptığı açıklamada, "Şehitlerimiz bu vatanın tapusunu canlarıyla mühürlemiş kahramanlarımızdır. Onları unutmayacağız, unutturmayacağız. Aziz hatıralarını yaşatmak ve emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur." ifadelerini kullandı.
"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır."
Başta bugün andığımız kahramanlarımız olmak üzere, vatan uğruna şehadet mertebesine ulaşan tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve dualarla anıyor; kıymetli ailelerine sabır ve sağlık diliyoruz.
ARSİN IŞIKLI VE MAÇKA GÜRGEN AĞAÇ'TA ŞEHİTLERİMİZİ ANDIK
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
GÜNEŞ
ÖĞLE
İKİNDİ
AKŞAM
YATSI