Vatandaşı dolandıran kuyumcular yakalandılar.

Vatandaşı dolandıran kuyumcular yakalandılar.

Trabzon ortahisar ilçesi kunduracı caddesi nde faaliyet gösteren vatandaşın aldığı emanet altınlarla birlikte ortadan Kaybolan kuyumcular İ.K ve A.K emniyet müdürlüğü asayiş Şube hırsızlık masası ekiplerince gözaltına alındı. Olayla ilgili Trabzon Cumhuriyet Savcılığında yapılan açıklama da
 

Trabzon ili Ortahisar ilçesi Kahramanmaraş Caddesinde faaliyet gösteren bir kuyumcunun vatandaşlara piyasa fiyatının altında altın satarak altınların daha sonra verileceği vaadiyle vatandaşlardan tahsilat yaptığı ancak bir kısım vatandaşların altınlarını vermediği, ayrıca bir kısım vatandaşların ise bozdurdukları altınların ödemelerini kuyumcudan alamadıkları iddialarıyla ilgili olarak 22 vatandaşın emniyet makamlarına yapmış olduğu şikayetler sonucunda Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından şüpheliler İ.K. ile A.K. hakkında "Dolandırıcılık" suçundan soruşturma başlatılmıştır. 

Şüpheliler İ.K. ve  A.K. hakkında icra edilen ikamet ve iş yeri arama/el koyma işlemi sonrası 05.12.2023 tarihinde Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla emniyet makamlarınca şüpheliler yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER