Vali Yıldırım Bayram Dolayısıyla Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu*

Vali Yıldırım Bayram Dolayısıyla Bir Dizi Ziyaretlerde Bulundu*
Aziz Yıldırım eşi Güllühan Yıldırım ile birlikte ilk olarak protokol üyelerinin katıldığı program kapsamında 1 Nolu Sülüklü Asri Şehitliği’ni ziyaret etti.
 
Ziyaret Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualarla başladı. Daha sonra Vali Yıldırım, protokol üyeleriyle birlikte şehitliği gezip dualar ettiler, kabirlere karanfil bıraktılar. Şehit yakınlarıyla da görüşen Vali Yıldırım, ailelere sabırlar dileyerek bayramlarını kutladı.
 
Şehit aileleri ve mezarlıkları ziyaret eden vatandaşların da bayramlarını kutlayan Vali Yıldırım yaptığı açıklamada, bayramların güzelliklerle dolu paylaşmanın en güzel olduğu günler olduğunu belirterek, “Bizim şehitlerimiz de var, bugün buraya geldik. Şehitlerimiz için Kur-an'ı Kerim tilavet olundu, dualarımızı yaptık karanfillerimizi, çiçeklerimizi bıraktık. Şehit ailelerimizle görüştük. Şehitlerimizle bayramlaşmaya geldik. Bayramı en güzel şekilde idrak etmeye gayret ediyoruz. Çünkü sevinçler paylaşıldıkça artıyor” dedi.
 
Vali Yıldırım, sürücülere de dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak, "Burada sadece şehitlerimiz yok, burası büyük bir kabristanlık. Burada ne yazık ki trafik kazalarında vefat etmiş vatandaşlarımız da var. O yüzden yola çıkanlara, araç kullananlara özellikle istirhamımız trafik kurallarına azami ölçüde riayet etmeleridir. İşaretlemelere mutlaka riayet etsinler, ekiplerimize uysunlar. Ekiplerimiz sürücülerimizi rahatsız etmek için değil onların can güvenliğini temin etmek, onların güvenli bir şekilde seyrüsefere devam edebilmelerini temin etmek için oradalar. Bunu hiçbir zaman unutmasınlar. Lütfen emniyet kemerini takmayı unutmasınlar” ifadelerini kullandı.
 
Vali Yıldırım daha sonra, Değirmendere’deki Trafik Uygulama Noktasını ziyaret ederek görevi başındaki personelin bayramını kutladı. Uygulama sırasında vatandaşlarla sohbet ederek onlara kazasız yolculuklar temennisinde bulundu.
 
Vali Yıldırım, İl Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret ederek İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve emniyet personeliyle bayramlaştı.
Mesai mefhumu gözetmeden vatandaşımızın huzuru ve güveni için çalışan Emniyet teşkilatının bayramını tebrik etti.
 
Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığındaki bayramlaşma programına da katılan Vali Yıldırım, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı SG Binbaşı Aytaç Bayırlı ve personelinin bayramını kutladı.
 
Sonrasında İl Jandarma Komutanlığına geçen Vali Yıldırım, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay İbrahim Avşin Tiryaki ve jandarma personeliyle bayramlaştı.
 
Vali Aziz Yıldırım, Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları unutmadı. Hastanenin çeşitli birimlerinde tedavileri gören vatandaşlarımızı ziyaret ederek onlara geçmiş olsun dileklerini iletti, Ramazan Bayramlarını tebrik etti.
 
Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerini de ihmal etmeyen Vali Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım onların hayır dualarını alıp bayramlarını kutladı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER