Vali Aziz Yıldırım Çarşıbaşı Yavuz Aile Sağlığı Merkezi’nin Temel Atma Törenine Katıldı

Vali Aziz Yıldırım Çarşıbaşı Yavuz Aile Sağlığı Merkezi’nin Temel Atma Törenine Katıldı

Çarşıbaşı Yavuz Mahallesi’nde İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi temel atma törenine Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Çarşıbaşı Kaymakamı İsmail Koçdoğan, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta ve vatandaşlar katıldı. 


Bireylere teşhis, tedavi ve rehabilitasyon hizmeti verilecek olan merkezin temel atma töreninde konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım, “Halk Sağlığı Merkezleri büyük mahallelerimizde ya da mahalle statüsünde olmayan köylerde, kasabalarımızda açılıyor. Bu tarz merkezler sağlık hizmetinin vatandaşımızın ayağına götürülmesinin göstergesidir.

Daha önceden ilçelerde bile bulunması zor olan pek çok sağlık hizmeti ve donanımı aile sağlığı merkezlerinde mevcut. Onun içindir ki sağlık hizmeti her şeyden önemlidir. Sağlık hizmeti vatandaşımızın bu tarz hizmetlere kolay erişebilmesini sağlamak için önem verdiğimiz bir konudur. 


Yetişebildiğimiz, yapabildiğimiz yerlerde aile sağlık merkezleri yapıyoruz. Yetişemediğimiz yerlerde ise donanımlı ambulanslarımızı hastalarımızın hizmetine koşma gayesi içindeyiz. Sağlık müdürümüzün de söylediği gibi nisan ayı içerisinde bu merkezimizin açılışı inşallah hep birlikte yapacağız. Daha nice hizmetlere diyerek bu merkezin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 


Konuşmaların ardından Vali Yıldırım ve beraberindekiler Aile Sağlığı Merkezi'nin temelini attı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER