Vali Aziz Yıldırım, Beşikdüzü Liman Mevkisi'nde Dün Deniz Kenarında Dalgalara Kapılan İki Vatandaşımızı Arama Kurtarma Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Aziz Yıldırım, Beşikdüzü Liman Mevkisi'nde Dün Deniz Kenarında Dalgalara Kapılan İki Vatandaşımızı Arama Kurtarma Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Vali Aziz Yıldırım, Beşikdüzü Liman Mevkisi'nde dün deniz kenarında dalgalara kapılan iki vatandaşımızı arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceledi, çalışmalar hakkında Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanı S.G Binbaşı Aytaç Bayırlı ve diğer yetkililerden bilgi aldı. 


Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Vali Yıldırım. “Ne söylesek boş. İki tane evladımız dün okula gelmedi. Buna karşın iki vatandaşımızın da dışarıdan vuran dalgalarla liman içersine düştüğünü gören tanıklar var. İki olay birbirine çok benziyor. Büyük bir ihtimalle dün okula gelmeyen bu iki öğrencimizin bunlar olduğunu düşünüyoruz. 


Onların bulunması için her türlü gayret gösteriliyor. Zorlu deniz koşullarına rağmen dalgıçlarımız dünden beri adeta kendi hayatlarını hiçe sayarak onları bulmaya gayret ediyorlar. Farklı illerden ekipman ve dalgıç istedik onlar da bugün arama kurtarma faaliyetlerine başlayacak. Sahil Güvenlik, AFAD ve diğer ekiplerimiz denize düşen vatandaşımızı aramaya devam ediyor. Elimizden geleni yapıyoruz. ” dedi. 


Meteorolojik verilerin sürekli kamuoyu ile paylaşıldığını söyleyen Vali Yıldırım, “Meteoroloji raporlarını sürekli paylaşıyoruz. Bu tür havalarda dışarı çıkılmaması noktasında uyarılar yapılıyor. Vatandaşlarımız bu konuda daha dikkatli ve duyarlı olmalıdır. Böyle bir acının bir daha yaşanmaması dileğiyle hüzünlü bir bekleyiş içerisinde olan ailelerine sabırlar diliyorum.” dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER