Trabzon Arsin OSB'de "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" bilgilendirme toplantısı gerçekleşti."

Trabzon Arsin OSB'de "Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı" bilgilendirme toplantısı gerçekleşti."

Trabzon Arsin OSB’de “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” bilgilendirme toplantısı gerçekleşti.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün katılımıyla “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” kapsamında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya; Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Dursun Ali Sakarya, Başkanvekili Ali Baştürk, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hasan Küçükarslan ve İbrahim Yazıcı ile Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Yüksel Kılıç, İl Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Altun ve bölge sanayicileri katıldı. 

Başkan Dursun Ali Sakarya toplantıda yaptığı konuşmada, “Tarım ve Orman Bakanlığı’nın “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı” hakkında bilgi almak üzere bir araya geldik. Organize Sanayi Bölgemizden programa başvuran firmalarımız mutlaka olacaktır. Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ederiz” dedi. 

İl Müdür Yardımcısı Muhammet Ali Altun ise, “Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programının kapsamı ve iki ayrı başlığın detayları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Başvuru süreçleri hakkında İl Müdürlüğümüz sizlere her türlü desteği vermeye hazır. Firmalarımız istediği zaman İl Müdürlüğümüzü ziyaret edebilir” diye konuştu. 

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER