TKDK'dan Hibe Desteği

TKDK'dan Hibe Desteği

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Trabzon İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu, Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti.

Vali Yıldırım; “TKDK’nın Trabzon’da yürüttüğü faaliyetleri yakından takip ettiğini ifade ederek, Trabzon’un kalkınması adına TKDK büyük bir fırsattır. Yatırım yapmak isteyen herkes vakit kaybetmeden Trabzon İl Koordinatörlüğü’müzü ziyaret etsin. Trabzon’a kazandırılan yatırımlar için İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu nezdinde tüm TKDK personelini tebrik ediyorum.” dedi.

Türkiye genelinde 2024 yılında 248 milyon Avro (Yaklaşık 9 Milyar Türk Lirası) dağıtılacağını ifade eden TKDK İl Koordinatörü Aydoğdu, bununla ilgili takvimin belirlendiğini, ilgililerin detaylara kurumun web sitesinden ve sosyal medya hesaplarından ulaşabileceğini belirtti. Trabzon’un bu hibe desteğinden etkin olarak faydalanabilmesi için yoğun olarak çalıştıklarını söyleyen TKDK İl Koordinatörü Şansal Aydoğdu “ İlimizin ve bölgemizin gelişimine katkı sağlayacak yatırımları desteklemekten mutluluk duyuyoruz.” diyerek çalışmalar hakkında Vali Yıldırım’a bilgi verdi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER