SORU-YORUM

SORU-YORUM

Soru-Yorum.                      


Baysal’ın Suçu Ne?            
Çukurçayır belediye başkanı Sabri baysal orada yeni bir şehir yarattı ne hikmetse Baysal dışındaki Cumhur ittifakındaki eski ilçe ve belde belediye başkanları Trabzon Büyükşehirdeki şirketlerden 60-70.000 TL maaş alıyor eski Başkan baysal’ın suçu ne?                                          

Devlet özel teşebbüs ile rekabet ediyor.            
KTÜ Rektörü Prof.Dr hamdullah Çuvalcı TTSO’nun Turizm toplantısına Koru otel işletmecisi olarak katılmış.                               

TS ve Akyazı.                    

Trabzonspor Akyazı sırtında aldığı 185 dönüm araziyi sermaye arttırımı için SPK’ya verecekmiş.                        
 

Prof.Dr Kutlu.      
  Trabzon Üniversitesi rektörü prof dr emin aşık kutlu YÖK’ten TIP fakültesi kurma yetkisi almış,KTÜ-TIP, sağlık bilimleri Üniversitesi TIP’tan sonra Trabzon Üniversitesi bu ilde 3 TIP Fakültesi’ni kuracak

Emniyet müdürlüğü lojmanı.                              
Trabzon il emniyet müdürünün Akyazı’da yıkılan lojmanın yerine Akçaabat Polathane bulvarında yaptılan Bölge trafiğin üst katını kullanacakmış.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER