Soru-Yorum

Soru-Yorum

Kamyon ve Otobüs Güzergahı mı ?            

Beşirli kavşağında bir polis noktası oluşturulup tüm otobüs ve kamyonların eski sahil yoluna girişinin engellenmesi mümkün değil mi?  

Deniz Kıyısına Lojman Yapılıyor.                                    

Yalıncak’ta, DHMİ lojmanlarının hemen yanındaki deniz kıyısında vali yardımcıları için yatırımlar takip edilmeksizin yeni lojmanlar inşa ediliyor.

Hızlı Dönüşüm.              

Büyükşehir Belediyesi tarafından Beşirli sahil yolu güzergahında inşa edilen tuvaletler, önce büfeye, ardından çay bahçesine, şimdi ise restorana dönüştürüldü.

Trabzonspor Vaz mı Geçti?                     

Trabzonspor’a, eski Bakan Cahit Turan döneminde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından benzinlik ve satış mağazaları inşa edilmesi amacıyla devredilen, Merkez Bankası karşısındaki alan artık kullanılmıyor mu?

Ölene Kadar Kalacaklar mıydı ?                                        

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın scout ekibinin görevine son verme kararı, kamuoyunda memnuniyetle karşılandı ve olumlu bir tepki yarattı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER