Ortahisar Belediyesi ile TEV arasında protokol yapıldı

Ortahisar Belediyesi ile TEV arasında protokol yapıldı

Ortahisar Belediyesi ile TEV arasında protokol yapıldı

Ortahisar Belediyesi, Türkiye Eğitim Vakfı ile imzalanan protokol neticesinde öğrencilerin eğitimlerine katkıda bulunacak. 

Ortahisar Belediyesi ve Türkiye Eğitim Vakfı (TEV) arasında gerçekleştirilen protokol ile Belediye tarafından cenaze ve kutlama programlarına gönderilecek çelenk ve çiçek hizmetleri, vakıf tarafından karşılanacak. 

Yapılacak her bir gönderim için Ortahisar Belediyesi tarafından, TEV bünyesindeki öğrencilerin eğitim masraflarına katkı sağlamak üzere bağışta bulunulacak.

Konuyla ilgili protokol, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ile TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu arasında imzalandı.

BAŞKAN KAYA: “BU ANLAMLI İŞBİRLİĞİ, ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE BİR YATIRIMDIR”

Çok anlamlı bir protokole imza attıklarını dile getiren Başkan Kaya, “Bugün çok hayırlı ve anlamlı bir protokole imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim alanındaki başarılı çalışmalarıyla tanınan Türk Eğitim Vakfı aracılığıyla öğrencilerimizin eğitimlerine destek olacak bir konuda protokol yapıyoruz. Bu işbirliğinin gençlerimizin geleceğine, ülkemizin yarınlarına bir yatırım olduğuna inanıyorum. Hayırlı olsun” dedi.

TEV Trabzon Şube Başkanı Emrah Nebioğlu, protokol için Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür ederek işbirliğinin diğer kurumlara da örnek olması temennisinde bulundu.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER