FİFA’dan Başkan Hacıosmanoğlu‘na Önemli Görev

FİFA’dan Başkan Hacıosmanoğlu‘na Önemli Görev

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Haciosmanoğlu'na yeni görev. Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), İsviçre'nin Zürih şehrindeki son toplantısında futbol yönetimi ve turnuvalarla ilgili önemli kararları kabul ederken, komitelerde görev alacak üyeleri de belirledi.


Buna bağlı olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nda iki isme yeni görevler verildi. Küresel futbol yönetiminde reform süreci ile barış ve birlik çağrısını öne çıkaran toplantıda yeni komite üyeleri de belirlendi. FIFA'nın yeni komitelerinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Haciosmanoğlu ile TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA ve UEFA İlişkileri, Dış İlişkiler ve Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak da yer aldı.

Komiteler 2025-2029 dönemi için oluşturulurken; TFF Başkanı Haciosmanoğlu FIFA Stadyum ve Güvenlik Komitesi'ne, Başkan Vekili Kavak ise FIFA Sağlık Komitesi'ne seçildi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER