Çolakoğlu Makina'ya TİM'den inovasyon ödülü

Çolakoğlu Makina'ya TİM'den inovasyon ödülü

Çolakoğlu Makina’ya TİM’den inovasyon ödülü

“Çolakoğlu Makina Türkiye’nin en inovatif şirketleri arasına girdi.”

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) ev sahipliğini yaptığı, ülkemizin en büyük inovasyon buluşması “Türkiye Innovation Week” bu yıl 10. yaşını kutladı. 

Türkiye’deki inovasyon ekosistemini geliştirmek, büyütmek ve inovasyonun gücünü keşfederek geleceği şekillendirecek fikirleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen İnovaLİG Şampiyonası’nda kazananlar “Türkiye Innovation Week” kapsamında ödüllerini aldılar. 

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve madencilik sektöründe yerli -yabancı birçok firmaya makine üretimi yapan Çolakoğlu Mühendislik Makina, gerçekleştirdiği başarılı inovatif yatırımlarla TİM İnovaLİG Şampiyonası’nda “inovasyon kaynakları" kategorisinde Türkiye ikincisi oldu. 

Törende Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile TİM Başkanı Mustafa Gültepe, Çolakoğlu Makina adına Genel Müdür Kubilay Özçelebi’ye ikincilik ödülünü takdim ettiler. 

Bu ödülle birlikte Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerine yatırım yaparak katma değer oluşturan Çolakoğlu Mühendislik Makina ülkemizin en inovatif şirketleri arasına girdi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER