CHP TRABZON’DA HALK BULUŞMALARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

CHP TRABZON’DA HALK BULUŞMALARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

CHP TRABZON’DA HALK BULUŞMALARI ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanlığında halk buluşmaları etkinliği düzenlendi.

CHP Trabzon İl Başkanlığında gerçekleşen buluşmada CHP Trabzon Milletvekili Av. Sibel Suiçmez, Trabzon halkının yaşadığı sorunları ve taleplerini doğrudan dinledi. Vatandaşlar, belediyecilik hizmetleri, altyapı sorunları, ekonomi ve geçim sıkıntısı gibi konularda görüş ve önerilerini paylaştı.

Av. Sibel Suiçmez, yaptığı açıklamada, "Trabzon halkının yaşadığı sıkıntıları ve geleceğe dair beklentilerini dinlemek bizim için son derece önemli. Amacımız, halkımızın sesine kulak vererek daha yaşanabilir bir Trabzon için çözüm üretmek, vatandaşlarımız ile iç içe olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya ve meclisteki sesleri olmaya devam edeceğiz." dedi.

Suiçmez, halk buluşmalarının devam edeceğini ve vatandaşlarla iletişimin sürekli kılınacağını belirtti.

Halk Buluşmaları etkinliği, CHP İl ve İlçe Başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, Trabzon halkına siyasi temsilcilerle doğrudan etkileşim kurma fırsatını sunarak demokratik katılımın güçlenmesine katkı sağlayacak.

Sonuç olarak, “Halk Buluşmaları” etkinliği, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini yetkililere iletebileceği önemli bir platform olarak değerlendirildi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER