CHP ADAYI KALYONCU,”1 NİSAN SABAHI KAZANAN AKÇAABAT HALKI OLACAK”

CHP ADAYI KALYONCU,”1 NİSAN SABAHI KAZANAN AKÇAABAT HALKI OLACAK”

CHP ADAYI KALYONCU,”1 NİSAN SABAHI KAZANAN AKÇAABAT HALKI OLACAK”

CHP Akçaabat Adayı Kalyoncu, İlçeyi Karış Karış Geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, ilçede kapı kapı dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçaabat Belediye Başkan Adayı Akademisyen Osman Kalyoncu seçim çalışmaları nedeniyle sarf ettiği performans ilçe halkı tarafından da taktirle karşılanıyor.

Günün neredeyse 12 saatini seçim çalışmalarıyla geçiren Osman Kalyoncu’ nun arzulu ve istekli görüntüsü, taraflı tarafsız her kesiminde dikkatini çekiyor. Gündüzleri ayrı gece görüşmeleri ayrı devam eden Kalyoncu, bir toplantıdan diğerine koşturuyor. Kalyoncu, Çalmadık kapı, ulaşmadık hiç kimsenin kalmaması için büyük gayret sarf ediyor.

HER KESİMİ KUCAKLAYACAĞIZ

Vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinleyerek tek tek not alan CHP’nin Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Kalyoncu, “Seçim çalışmalarımız tüm hızımızla devam ediyoruz. Akçaabat ilçemizde sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Her kesimi kucaklayacağız. Akçaabatlıvatandaşımız ve Akçaabat için elimizden geldiği kadar çalışacağız. 1 Nisan sabahı kazanan Akçaabat halkı olacak” dedi.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER