Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Hafta Sonunu Trabzon’da Geçirdi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Hafta Sonunu Trabzon’da Geçirdi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, Hafta Sonunu Trabzon’da Geçirdi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, geçen yıl vefat eden babası Yüksek Çalık’ın ölüm yıldönümünde, memleketi Trabzon’a geldi. 

İlk olarak Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’yı makamında ziyaret ederek tebrik eden Başkan Çalık, “Milletvekilliği döneminde Trabzon’u başarıyla temsil eden Ahmet Kaya Başkanımızın, Belediye Başkanı olarak Ortahisar’a da çok güzel hizmetler yapacağına eminim.Seçimlerde elde ettiği başarı, halkın kendisine güveninin bir işaretidir. Bu süreçte Beylikdüzü Belediyesi olarak, her zaman işbirliği halinde olacağız. Görevini tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret için Başkan Çalık’a teşekkür eden Başkan Kaya, “Murat Çalık Başkanımız, Beylikdüzü’nde çok başarılı bir dönemi geride bıraktı ve 31 Mart’ta yeniden seçildi. Sayın Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile birlikte İstanbul için çok başarılı çalışmalara imza atan, Trabzon’umuzun yüz akı bir siyasetçidir. Kendisine ziyaret için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” diye konuştu.

BABASININ MEZARINI ZİYARET ETTİ, RUHU İÇİN MEVLİT OKUTTU

Başkan Çalık, daha sonra memleketi Maçka’ya gitti. Maçka’daki aile mezarlığını ziyaret ederek dua eden Çalık,Maçka Merkez Camii’nde babası için Mevlid-i Şerif okuttu.

ÇEŞİTLİ ZİYARETLERDE BULUNDU

Ziyaretinin ikinci gününde CHP Maçka İlçe Başkanlığı’na giden Başkan Çalık, daha sonra Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem’i ve Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’ı makamlarında ziyaret etti. 

CHP Trabzon İl Başkanlığı ve Ortahisar İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret eden Başkan Çalık, şehirden ayrılmadan önce Ortahisar Belediyesi bünyesindeki Tünel Akvaryum ve Boztepe Seyir Terasını gezdi. 

Ortahisar Belediye Meclis Üyesi ve ORBEL A.Ş Genel Müdürü Celal Akaç, Başkan Çalık’a ziyaretlerinde eşlik ederek tesisler hakkında bilgi verdi.

Tünel Akvaryum’daki gezisinde vatoz balıklarına eliyle yem veren ve Japon balıklarını da biberonla besleyen Çalık, Tünel Akvaryum’un Trabzon’un turizm hareketliliği için önemli bir destinasyon olduğunu belirterek, Beylikdüzü Belediyesi olarak bu alanların eksikliklerinin giderilmesine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak ve CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz’ın eşlik ettiği Başkan Çalık, ziyaretlerinin ardından Trabzon’dan ayrıldı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER