Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2022, 01:35Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.
Başkan Hacısalihoğlu Yüksek İstişare Kurulu üyelerine Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda yürütülen ve planlanan çalışmalar ve projeler ile sektörlerin güncel durumuyla ilgili ayrıntılı bilgi verdi.
Hacısalihoğlu, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi, Biyoteknoloji, İnovasyon ve Yazılım Merkezi, Türk Somonu Kapalı Devre Yumurta Üretim Merkezi, Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi, TTSO Eğitim ve Sosyal Tesis Projeleri, Akyazı Sporcu Eğitim Merkezi, Coğrafi İşaret Portalı, Sicil Randevu Sistemi, Sicil Dijital Arşiv Sistemi, TTSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Turizm Master Planları (Tonya – Akçaabat), Uzungöl Kış Turizmi Projesi, Dış Pazarlara Açılım çalışmaları hakkında bilgi verirken kurul üyelerinin sorularını da yanıtladı.
TTSO Yüksek İstişare Kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası’nın Trabzon, Karadeniz ve Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu ifade ederek, yürütülen çalışmalarla şehrin, bölgenin ve ülkenin ticari ve ekonomik hayatına katma değer yaratarak örnek olunmasından memnuniyet duyduklarına dile getirdiler.
Başkan Hacısalihoğlu TTSO Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
TRABZON’UN EĞLENCEYE DOYDUĞU FESTİVAL SONA ERDİ
2
Erkan fındık fiyatını olumlu buldu
3
Bakan Karaismailoğlu Trabzon’da.
4
Bölge müdürü Kılıçaslan’ı Başkan Çebi...
5
CHP’Lİ KAYA: “BÜYÜK TUTKUMUZ TRABZONSPOR’UMUZUN...
6
ÖZEL HASTANELERDEKİ ENJEKSİYONLAR BUGÜNDEN İTİBAREN...
7
TS Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Huzurunda.
8
Ortahisar belediyesi sata, sata bitiremedi?
9
Ganita da harç bitti yapı paydos !
10
Eyüboğlu Fındığı daldan değil yerden toplayın
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER