AK Parti İl Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanını tebrik ederek ve şehitlerimiz Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i rahmetle anarak başladı.

AK Parti İl Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanını tebrik ederek ve şehitlerimiz Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i rahmetle  anarak  başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın bugün gerçekleşen İl Danışma Meclisi toplantısında konuşmasına göreve yeni başlayan Valimizi , AK Parti İl Kadın Ve Gençlik Kolları Başkanını tebrik ederek ve şehitlerimiz Eren Bülbül ve Ferhat Gedik’i rahmetle  anarak  başladı. 

Dünya gündeminden,ülkemize yansımalarından, bakanlıklar düzeyinde geçtiğimiz yıllarla 2023 yılının karşılaştırmalı verilerini de paylaşarak konuşmasına devam eden Büyükaydın özellikle Enerji, Ticaret ve İhracat alanlarında planlanan projeler ve yatırımlar ile ilgili gelişmelerden bahsetti.

Fındık fiyatı ile ilgili konuya da değinen ve TBMM çatısı altında görev  yapan milletvekilleri ile birlikte  çalışmalarından da bahseden  Büyükaydın
 ‘AK Parti kuruluş felsefesinden ve prensiplerinden taviz vermeden kendini güncellemeyi başarabilmiş yegane siyasi harekettir , önümüzdeki dönemde de bu anlayışla çalışarak Türkiye'nin önünde yeni ufuklar açan yatırım planlarını ve projeleri devreye almaya devam edecektir’ diyerek konuşmasına devam etti.
Büyükaydın AK Partinin kuruluş günü olan 14 Ağustos tarihi ile birlikte partinin kuruluşundan bu yana emek veren ve ebediyete irtihal eden teşkilat üyelerini  de yâd edip, Trabzonspor’un dün akşam aldığı galibiyete değinerek sezon sonunu şampiyonlukla tamamlamısını temenni ettiğini ifade ederek konuşmasını tamamladı.

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER