"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun!

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun!

*Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:*

“Büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasının temel taşı; emeğin, çabanın, alın terinin tanımı onlar...

İşçilerimiz...

Türkiye'nin aydınlık ve güçlü yüzyılına giderken onlar bu toprakların ulaşımına hız katan raylarını döşüyor; seveni sevdiğine kavuşturan yolunu, köprüsünü inşa ediyor, tünelini açıyor. Geleceğe uzanan kablosunu bağlıyor; denizinde, havaalanında göz nuru döküyor. Medeniyet işçilerimizin, emekçilerimizin omuzlarında yükseliyor!

Ülkemizin geleceğe bağlanan yolu Kuzey Marmara Otoyolu’nda, bir otoyoldan fazlası İstanbul - İzmir Otoyolu’nda, Avrupa ulaştırma tarihinin en eskisi TEM Otoyolu’nda, Marmara Denizi’nin incisi Osmangazi Köprüsü’nde, Dünya mühendislik arenasının gözdesi 1915 Çanakkale Köprüsü’nde, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü tüneli Zigana Tüneli’nde, iki kıtanın en kısa yolu Avrasya Tüneli’nde ve daha nice Türkiye’nin mühendislik başarısı eserlerinde emek ve alın teriyle çalışan işçi kardeşlerimizin "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" kutlu olsun!”

Arif Arslan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER