Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Trabzon Yatırım Adası Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı

GÜNDEM

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi Yönetici A.Ş. yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nda Trabzon Valisi Aziz Yıldırım başkanlığında yapılan toplantıya Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Yönetim Kurulu Üyesi Sayım Adanur, Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin ve diğer ilgililer katıldı.

Toplantıda Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi ile ilgili bugüne kadar yapılan ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar istişare edildi.

SANTEK TOPLANTISI 9 EYLÜL'DE YAPILACAK

Toplantıda ayrıca Trabzon'un sanayisi ve ekonomisi, atıl kaynakların değerlendirilmesi, yerel istihdamın ve sosyo - ekonomik değerlerin artırılmasına yönelik konuların ele alınacağı, Sanayi ve Teknoloji İşbirliği Kurulu (SANTEK) toplantısının Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Farkındalık ana gündemiyle 9 Eylül'de yapılması da kararlaştırıldı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.