Trabzon ve Trabzonspor Haberleri

Soru-Yorum

GÜNDEM

Eş Valilik’mi ?

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu'nun valilikte bürokratlarla gerçekleştirdiği toplantıda, bir yanda Vali Aziz Yıldırım, diğer yanda ise AKP İl Başkanı Sezgin Mumcu'nun yer alması, eş valilik iddialarını gündeme getirdi.

Başkan Genç.

İstanbul'da sel meydana geldiğinde Ekrem İmamoğlu için "beyefendi tatilde" diyenler, Trabzon'da sel olduğunda Ahmet Metin Genç tatilde yazamadılar?

Başkan Kaya İsyan Etti.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, altyapıyı yapan TİSKİ'nin kendilerine bağlı olmadığını belirterek "Bir güruh çıkmış, selin sebebini bana bağlıyor ve bunu utanmadan yazabiliyorlar," dedi.

DSİ Genel Müdürü Balta Nerede?

Küçük bir salonun açılışı için Trabzon'a gelen hemşehrimiz Mehmet Akif Balta, tüm dereler taştı bu şehre neden gelmediği merak konusu oldu.

Milletvekilleri Nerede?

Trabzon şehri büyük bir afet yaşıyor, ancak milletvekillerimiz ortalıkta görünmüyor. Bu, şehrimizin kaderi mi?

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.