Bakana Soru Yasak.
Adalet Bakanı Akın Gürlek'in Trabzon'a gerçekleştirdiği ziyaretlerde, basın mensuplarının karşısına bir sürpriz uygulama çıktı: Bakan'a soru sormak yasaktı. Gazeteciler, bu tür bir kısıtlama ile ilk kez karşılaştılar ve bu durum onları oldukça şaşırttı.
AKP’nin 25. Kuruluş Yıl Dönemi.
Ak Parti'nin 25. kuruluş yıl dönümünde, ilk milletvekillerinden Kemalettin Göktaş ile ilk seçilmiş il başkanı Ali Rıza Akdeniz'in katılmamaları dikkatleri üzerine çekti.
Soylu Trabzon’daydı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu, vefat eden DYP Araklı eski ilçe başkanı Ekrem Reis’in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Metin Alper.
İBB Zabıta Daire Başkanı, aynı zamanda Trabzon eski Emniyet Müdürü olan Metin Alper, 22 Ağustos Cumartesi günü Sanat Evi'nde Andımız kitabını imzalayacakmış.
Saray Geceleri.
Dün akşam Akçaabat Saray Restaurant'ta konuklar arasında AK Parti eski milletvekili Kemalettin Göktaş, eski il başkanı Ali Rıza Akdeniz, eski il genel meclis üyesi Ömer Tosun ve Ortahisar Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Hakkı Emiroğlu bulunuyordu. Gece geç saatlere kadar devam eden sohbette ise Muhammet Salah ve TS konuşulmuş.